El Monbus Igualada comença la segona volta imposant-se a un rival directe

21 de gener de 2019

Després d’un partit excepcional en la jornada anterior, els igualadins volien sumar la
segona victòria consecutiva i d’aquesta manera començar la segona volta amb victòria.
Però no ho tindrien fàcil davant un rival directe igualat a la classificació amb 9 victòries
i 4 derrotes. El Mataró-Feimat arribava amb 3 victòries consecutives i el marcador a
l’anada va acabar amb els igualadins imposant-se només per 5 punts de diferència.
La plantilla tornava a estar al complert i l’equip es mostrava ambiciós per tornar a
enganxar una bona dinàmica de resultats que reflectís la bona dinàmica de treball del
dia a dia.

Els igualadins començaven el partit molt seriosos i amb un parcial inicial de 6-2 que
ràpidament els visitants contestaven fins al 10-17. La dinàmica del partit feia un gir negatiu pels de l’Anoia i el primer quart acabava amb un 12-17 pels del Maresme.

L’Igualada, que havia vist com el primer quart acabava amb el Mataró controlant el partit,
va canviar la mentalitat i va mostrar-se més sòlid en defensa. Aquest canvi en la
intensitat defensiva va millorar l’eficiència ofensiva de l’equip que amb un parcial de 6-
0 només començar els tornava a posar per davant 20-18. Els mataronins van dominar el
rebot ofensiu i els va permetre no marxar del partit aconseguint segones opcions i
tornant el parcial amb 0-7 tornant-se a avançar al marcador 20-25. La diferència es va
mantenir fins al descans, el qual s’arribava 29-33.

Els igualdins iniciaven el tercer quart amb un 10-0 que els tornava a posar per davant. El
parcial va seguir augmentant fins al 16-2 en els primers 5 minuts. Amb aquesta
magnifica entrada al tercer quart el marcador era de 43-35. El Mataró demostrava
perquè és un equip de la part alta de la classificació i revifava per fer un 2-11 de parcial
que els tornava a avançar per un punt amb el 45-46. Diferència que es mantenia fins al
final del quart amb el partit totalment obert amb 49-50 pels visitants.

L’últim quart, una vegada més, tornava a ser de cara o creu. Els mataronins van anar per
davant durant gran part del períod però els igualadins aconseguien mantenir la diferència
per la mínima i arribar als últims segons amb tots els jugadors connectats al partit. Aquest factor va ser determinant en el desenllaç del partit, on tots els jugadors estaven preparats per sumar. Finalment, el partit que es decidia en les últimes possessions i se l’emportava el Monbus Igualada per un ajustat 73-71.

Amb aquesta victòria i la resta de resultats de la jornada, l’Igualada torna a estar empatat
amb el C.B. Quart a la segona posició del grup. El Monbus C.B. Igualada volarà a les Illes Balears en la propera jornada per enfrontar-se el Flanigan Calvià, últim classificat però rival molt perillós que al partit d’anada va competir fins el final tot i que el partit es quedava a Igualada per 74-65.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (14), Sergi Carrión (8), Miquel Benito (5), Edu
Burgès (4), Jordi Torres (15), Carles Fons, Jaume Torres (6), Max Puig, Pau Camí (5),
Alex Matencio, Edu Tejero (10), Roger Pérez (6).

Creus que Igualada necessita més carrils bici?