Toni Bou s’estrena en el mundial indoor triomfant en el trial de Budapest

29

Al pavelló Sport Arena va començar el campionat del món indoor de trial amb la participació del pilot pierenc Toni Bou amb la Honda oficial. Precisament en aquesta instal·lació esportiva es va posar la cloenda de l’anterior temporada i en la que el pilot anoienc no hi va poder participar a l’estar lesionat, però no li va causar cap problema en el campionat doncs ja era campió matemàticament.

A Budapest Toni Bou es va imposar per davant dels altres pilots catalans que van pujar al podi final, Adam Raga (TRRS) i Jeroni Fajardo (GasGas).

Al finalitzar el trial hongarès Bou comentava: “Estic súper content de començar guanyant. Ha estat increïble aconseguir aquesta victòria després de la lesió a les costelles, de les que encara no estic bé. Cal seguir treballant per millorar perquè crec que encara no estic on puc estar. He entrenat poc aquest any i crec que no estic en el meu nivell habitual. Encara queda bastant i vull arribar-hi com més aviat millor. Sí, el 2018 hem guanyat, però patint molt amb les lesions. És per això que vull agrair a Joaquim Terricabras i tot el seu equip mèdic l’ajuda que m’ha prestat, sobretot a la recent recuperació de la lesió de les costelles”.

En el Palau Sant Jordi barceloní es disputarà la segona prova d’aquest mundial indoor a la tarda del primer diumenge de febrer.