Energies i benestar: El cop d’aire, un tabú que ressorgeix amb nous noms

1327

Et sonen aquests termes? “el cop d’aire”, “el mal donat”, “el mal de ojo” “the evil eye”, “l’atac psíquic”… Tots volen dir el mateix, i no són els protagonistes de llegendes ni de pel·lícules de ciència ficció, sinó de la vida de real de l’ésser humà, en totes les cultures i en tots els temps.

Cels Gomis, en el llibre La bruixa catalana que recull experiències i testimonis de finals del segle XIX, parla del “mal donat”, com una de les creences més arrelades al poble català. Al segle XX tenim el testimoni dels nostres avis i pares que parlen del “cop d’aire” o el “mal de ojo”, i de com moltes persones, especialment dones, el saben “trencar”, a través de rituals i oracions, alliberant així el malestar de les persones afectades.

Avui, en aquest segle XXI, despert i curiós per lo nou però també per allò de sempre, es parla dels “atacs psíquics”, i se’ls defineix a través de disciplines com la metafísica.

I perquè una persona científica com jo, tecnòleg d’aliments, s’ha interessat per aquests temes? Doncs perquè necessitava investigar i conèixer la causa real als símptomes que patia, després d’haver descartat que aquests no tenien cap relació amb cap malaltia ni deficiència alimentaria.

  • Constants dolors en un mateix lloc, sovint a l’esquena
  • Mal de cap migranyós i nàusees
  • Sentir-se cansat sense raó i tenir problemes de concentració
  • Dificultats per agafar el son o despertars nocturns sobtats

Aquests són alguns dels símptomes d’un atac psíquic, que ens pot afectar a nivell mental,
emocional però també físic, i és sobretot en aquest últim punt on tu pots adonar-te visitant a un fisioterapeuta o un reumatòleg que tens un atac psíquic, donat que el dolor d’un atac psíquic no correspon a una inflamació o lesió, ni a cap malaltia.

I tornant a la metafísica, que són realment els atacs psíquics? Com explica l’enginyer, escriptor i fundador de l’escola de metafísica EMEDT, David Topí, són ones de molt baixa freqüència (ones ELF>100 Hz) que alteren la química del nostre cos, i del cervell, afectant principalment als neuropèptids, alterant així el nostre sistema nerviós. Un atac psíquic funciona com una antena, hi ha un emissor i un receptor, el receptor ets tu, i l’emissor pot ser un altre persona (el seu inconscient), un dispositiu tecnològic, o una entitat negativa de la qual us en parlaré en propers articles.

Per acabar, i mentre esperes l’article sobre com pots protegir-te, simplement dir-te que les
persones positives, enèrgiques, sanes, esportistes i felices difícilment poden estar afectats per aquests atacs, així que cuida’t!

Montserrat Argelich | @montseargelich