D

28 de gener de 2020
CP JORQURENC 2
IGUALADA FEMENÍ HCP
Visitar el CP Jonquerenc és sinònim sempre de partit exigent, intens, ràpid… no va ser menys en aquesta ocasió. L’àrbitre mostrava la targeta blava a Mar Franci a mig tram de la primer part del partit, però la jove i talentosa portera Cristina Riba esmicolava la clara opció atacant del Jonquerenc. La convicció de les gironines les va portar a marcar el primer gol a quatre minuts del descans (1-0). Però les igualadines reaccionaven perfectament i l’Ester Ferrer empatava el partit per arribar a la mitja part amb l’empat a un gol (1-1) i que suposava un gerro d’aigua freda per a les aspiracions de les locals.

La segona part va ser igualadina des dels primers minuts. L’àrbitre assenyalava penal favorable a l’equip de la “Pulgui” i el transformava a gol la Pati Miret per posar a les blaves per davant (1-2). A la següent acció, altre cop Pati Miret, anotava el tercer en una ràpida acció de l’equip blau (1-3). Dos gols favorables en menys d’un minut. No podia començar millor la segona part. Reaccionaven però les locals un minut després per escurçar distàncies (2-3). Les igualadines es van dedicar a controlar el partit i fruit d’aquest domini arribaria el quart gol gràcies a l’encert de la jove igualadina Carla Claramunt, al minut deu de la segona part (2-4).

Amb aquest resultat s’arribava al final del partit, el segon d’aquesta segona fase, i que posava, temporalment, a les igualadines a un punt del CP Voltregà – que acabaria guanyant el seu partit a casa contra el CP Vilanova, amb un ajustat 1-0 final, per restablir la diferència de quatre punts entre ambdós equips.

El partit contra el CP Jonquerenc, va suposar el debut de la jove jugadora asturiana ‘Angy’ Fernández amb la samarreta blava a Nacional Catalana.

El proper partit serà a Les Comes contra el HC Palau Plegamans, el proper diumenge a les 12:30 h. Les igualadines no es poden refiar d’un Palau jove i talentós.