Albert Moreno, bronze a l’Europeu de mitja distància de triatló
A

30 d'octubre de 2018

Aquest passat cap de setmana es va realitzar els campionats d’Europa de Mitja Distància de triatló i el triatleta igualadí Albert Moreno va aconseguir un excel·lent resultat, quedant tercer i emportant-se la medalla de bronze. La prova, que es va disputar a Eivissa, va estar molt condicionada per la pluja, tant que la sortida es va haver de retardar una hora i mitja i es va haver d’anul·lar una volta al circuit de bicicleta.

El podi, a més, va arribar després d’una espectacular remuntada en el tram de cursa a peu, ja que Moreno es trobava a 4 minuts del podi un cop acabat el tram de ciclisme. Però no només va remuntar-los fins a quedar tercer, sinó que va estar a punt d’avançar el segon classificat, el danès Miki Taagholt, quedant a només 9 segons de la plata. La medalla d’or la va aconseguir l’italià Giulio Molinari amb 2h 51′ 35”.

Ara l’Albert es prendrà un temps de descans per enfocar amb moltes forces el 2019 on espera, com a mínim, tenir una temporada amb tants èxits com la que ha estat aquesta de 2018.

Anna Noguera, a tocar del podi

Poc va faltar perquè hi hagués doble podi igualadí en aquest europeus de triatló, ja que Anna Noguera es va classificar en 4a posició d’aquesta prova. L’anoienca va acusar el fred en diversos trams de la prova, però a través d’Instagram es mostrava “motivada per seguir treballant, aprenent i creixent”. Noguera també tancava la temporada amb la disputa d’aquest europeu.