270 corredors a la Botifarunner de la Llacuna
2

botifarunner 2016 1 - Foto Botifaruner - la Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
29 de febrer de 2016

Malgrat les condicions climatològiques van fer perillar la prova fins a última hora, la 8a Botifarunner va poder tenir lloc amb gairebé total normalitat. La neu La neu caiguda durant dissabte a la nit va obligar a modificar el recorregut, que va quedar en uns 20 quilòmetres, però no va evitar que diumenge febrer es donés un cop més el tret de sortida de la cursa. 270 corredors dels 350 inscrits, malgrat el fred, van creuar la línea de sortida a les 10 del matí. La neu i el fang van estar presents durant la major part del recorregut, però afortunadament el sol va acompanyar també els corredors. Com sempre, la prova va comptar amb desenes de voluntaris bolcats en la prova, que van animar els participants en tot moment.

botifarunner 2016 3 - Foto Botifaruner - la Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catEl primer classificat va ser Emili Rafecas Figueres amb 1:37:03. El van seguir Carlos Larios Jiménez amb 1:42:59 i Joan Farré Vila amb 1:43:05. La primera dona en arribar fou Marta Muixí Casaldàliga amb 2:07:54. La segona plaça femenina va ser per Vanessa Garcia Barrios (2:09:01), i la tercera per Carme Cano-Caballero Pérez (2:10:04). En categoria de veterans, els primers classificats foren Xavier Sànchez Vicente (1:47:51) i M. Teresa Segués Morral (2:19:50). El podi local el completaren Bernat Albet Torres amb 1:52:46, seguit de Guillem Pujó Rovira (2:00:38) i de Jordi Domènech Martorell (2:13:00). Les classificacions i les fotografies es podran consultar a la seva web: Botifarunner.com.