Igualada Comerç i la UEA organitzen diverses activitats en el marc de la Setmana dels Horaris
I

6 de juny de 2016

Igualada Comerç i la Unió Empresarial de l’Anoia, a través de la seva comissió per a la Reforma Horària, han organitzat diverses activitats en el marc de la Setmana dels Horaris 2016, que se celebrarà del 6 al 10 de juny a tot Catalunya.

La Setmana del Horaris és un esdeveniment que impulsa la Iniciativa per a la Reforma Horària i que compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya. Aquesta acció constitueix una oportunitat excepcional per presentar els reptes del país quant a la transformació de l’organització del temps de vida quotidiana.

L’objectiu de la Setmana dels Horaris és que a través de les diverses activitats es fomenti el diàleg, la conversa i la reflexió sobre la implantació d’uns horaris més racionals per als ciutadans, empreses, i institucions, que s’adaptin a les necessitats de la nova societat del coneixement. Uns nous horaris que permetin conciliar la vida familiar i laboral, augmentar la productivitat i la producció empresarial i millorar el benestar de la societat.

Amb aquest propòsit la comissió per a al Reforma Horària, creada per Igualada Comerç i la UEA, organitzen diverses activitats:

DILLUNS 6 DE JUNY

Ponència: “Com pot influir la reforma horària a les empreses”, a càrrec de Jordi Ojeda, membre de la Plataforma per a la Reforma Horària i expert en la racionalització del temps.

Després s’obrirà un debat on, a més del públic assistent, hi participarà:

-Toni Castillo, del comerç Tres Unces

-Xavier Carles, gerent de Grup Carles

-Sonia Farran, de Kan Bakus

  • Hora: de 17h a 18:30h
  • Lloc: Biblioteca Central d’Igualada

 

DIVENDRES 10 DE JUNY

Descomptes dels comerços i restaurants a Igualada En aquesta jornada s’animen els restaurants d’Igualada a oferir als clients què vagin a dinar dins l’horari de la Reforma Horària (de 13.00 ha 14.00 h) algun detall, cafè, promoció, etc. També es proposa als comerços que avancin l’horari, obrint a les 16.00 h, podent oferir també als clients algun detall, promoció, o obsequi per les compres compreses entre les 16.00 h i 17.00 h. Des d’Igualada Comerç, que organitza aquest acte, es facilitarà tot el material identificatiu i es promouran els establiments participants en els mitjans de comunicació locals

 

DIVENDRES 10 DE JUNY

Dinar conferència: “Perquè les dones volem la Reforma Horària”, de la mà de la Presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa Maria Pitarch. Un acte organitzat per la Comissió UEA Inquieta, de la Unió Empresarial de l’Anoia.

  • Hora: 13.15h a 16h
  • Lloc: Restaurant Sesoliveres, Igualada
  • Inscripcions a pilar@uea.cat
Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta