Un mal darrer període condemna al Monbus CB Igualada a la derrota
U

23 de novembre de 2021

El Monbus CB Igualada disputava, el passat dissabte 13 de novembre, la 7a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de perdre per primer cop en l’anterior jornada contre l’Hospitalet, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al CB Martorell.

El partit començava igualat i als 3 minuts d’haver començat el partit el base titular de l’equip local feia la seva segona falta, obligant així el seu canvi. Els igualadins aprofitarien aquesta circumstància per donar-ho tot en el tram final del primer quart i acabar amb un marcador de 8-13.

En el segon període, el joc va ser més igualat, amb molts pocs triples i moltes cistelles de dins la zona feien arribar a la mitja part un marcador de 25-29.

El tercer període seguiria igualat, fins que a falta de 30 segons per acabar-lo, l’equip local va fer un parcial de 6 a 0 i això va permetre al Martorell arribar als últims deu minuts amb dos punts d’avantatge, 49-47.

El darrer període, l’equip d’Òscar Navarro va fer uns últims 10 minuts molt dolents, la qual cosa l’equip local va aprofitar per agafar un avantatge i acabar finalment amb un marcador
de 72-64.

Amb aquesta derrota el Monbus CB Igualada patia la seva segona derrota en aquesta temporada.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?