Tres professionals acaben la formació al servei d’atenció primària de l’ICS a l’Anoia
T

28 d'abril de 2015

mir

Divendres passat, 24 d’abril, va tenir lloc la IV Jornada de Recerca Sanitària Especialitzada a la sala d’actes de la Unitat Docent Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut, a Sant Fruitós de Bages. En el decurs d’aquesta Jornada es van presentar els treballs de final de residència dels metges, metgesses i llevadores que han fet l’especialitat en el nostre àmbit. En total es van presentar cinc treballs de recerca sobre diferents aspectes de la sanitat.
En aquesta promoció han finalitzat la seva formació un total de 5 llevadores i 14 professionals de medicina. Les llevadores s’han format a les diferents unitats assistencials de la Catalunya Central durant els dos anys que cursen el seu programa d’estudis. Els professionals de medicina han fet la seva formació de quatre anys repartits entre els diferents centres docents del territori.
Per comarques
 Al Bages, s’hi ha format una llevadora i tres residents de medicina a l’Equip d’Atenció Primària Plaça Catalunya, tres al de Sagrada Família i un a Súria.  A Osona, han rebut formació 2 llevadores i tres residents de medicina a l’EAP de Manlleu i tres al de Santa Eugènia de Berga.  A l’Anoia, s’hi ha format 2 llevadores i una resident de medicina, a l’EAP Santa Margarida de Montbui.
Gerència Territorial Catalunya Central Assumpta Riera Carulla Responsable de Comunicació ariera.cc.ics@gencat.cat 93 693 0041 / 630 454 706

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?