SALUT DENTAL – Pack Periodontal i Implantología: Torna al teu somriure, la seva salut, funcionalitat i estètica

29 de febrer de 2020

Contingut patrocinat per Vitaldent

Entre les causes més freqüents de les malalties periodontals, hi ha l’acumulació de placa bacteriana i càlcul a les dents. Problemes que, poden semblar sense massa importància en un primer moment, poden desencadenar diverses malalties com la gingivitis, una primera fase en la que les nostres genives s’inflamen, envermelleixen i comencen a sagnar. En el cas de que aquesta primera malaltia no es tracti a temps, la infecció s’agreuja i es converteix en periodontitis, una infecció irreversible. En aquest cas, la infecció penetra per sota de la geniva i ataca l’arrel i l’os que aguanta la dent, fins a poder arribar a la pèrdua de la dent. Cosa que, més enllà de fer més lleig el nostre somriure, pot arribar a provocar-nos problemes de salut digestius -al no mastegar bé, els aliments no es trituren adequadament- o, inclús, una major probabilitat de tenir càries.

Per evitar arribar a aquest extrem i totes les conseqüències que això comporta (pèrdua de gust al menjar, problemes estètics i dolor provocats pels bacteris), des de VItaldent Igualada posen a disposició dels pacients un nou Test Genètic Bacteriològic dins del seu pack periodontal (higiene dental professional), que permet prevenir la infecció. Aquest test no només detecta la presència de bacteris periodontals, capaç d’identificar els tipus de bacteris i la seva quantitat, així com la medicació recomanada, sinó que també permet detectar genèticament els bacteris inclús abans que hagi arribat a produir la malaltia periodontal i/o periimplantaria. Un nou avanç que situa a la companyia a l’avantguarda de les últimes innovacions, apropant l’odontologia microgenètica a tots els seus pacients.
Però, què passa si no hem tractat la periodontitis a temps i hem sofert la pèrdua d’una o varies peces dentals? En aquest cas, sinó es substitueixen les dents perdudes, les peces adjacents es van movent i desplaçant, provocant un desequilibri a la nostra boca. Per això hem de renovar amb implants les peces absents. A més, quan abans se realitzi la substitució de les peces millor, perquè no es compliqui la rehabilitació posterior.

Els tractaments d’implantologia estan indicats per a pràcticament qualsevol pacient, tot i que sempre serà necessari posar especial atenció en aquells pacients que presenten malalties importants com per exemple els que hagin patit un infart en els últims 6 mesos. En qualsevol cas, l’implantòleg haurà de valorar la particularitat del diagnòstic de cada pacient.

La tècnica dels implants s’ha beneficiat dels avenços en odontologia. És un tractament que no fa mal, només hi pot haver una lleugera inflamació, que és la forma natural que té el cos de manifestar una intervenció, un cop, etc. Avui dia, els tractaments són menys invasius i la cirurgia és més breu, sent la càrrega immediata, una de les millors solucions per resoldre el problema de las absències dentals.

El tractament de càrrega immediata consisteix en la col·locació, en el menor temps possible, tant dels implants com de la pròtesi. El gran avantatge d’aquest sistema és que es poden recuperar tot tipus d’absències, és a dir, una persona sense dents podrà sortir de la clínica amb els seus implants i la seva pròtesi provisional. En aquest cas, la pròtesi és provisional per garantir una correcta cicatrització (fase d’osteointegració). Així, aquest procediment s’utilitza tant per a implants unitaris, de varies peces, com per arcades completes (en les que s’utilitzen de quatre a sis implants).

Gràcies a la càrrega immediata el pacient pot portar de forma constant la pròtesi provisional sense necessitat d’utilitzar pròtesis amovibles, cosa que facilita també l’adaptació progressiva a la pròtesi definitiva.

Un altre aspecte a tenir en compte, és l’afavoriment de l’estètica dental: els pacients poden lluir somriure des del mateix moment en què es col·loquen els implants i la pròtesi, cosa que suposa una millora notable des del punt de vista de la seva autoestima, ja que poden tornar a somriure amb comoditat i confiança.

A clíniques Vitaldent, a més de las corones de ceràmica i metall tradicional podem oferir-te, sempre que el teu diagnòstic ho permeti, corones de zirconi monolític. Aquest material és molt mes dur i resistent a part de ser un material biocompatible amb l’organisme humà i és més lleuger que les corones tradicionals. A més és un material amb baixa conductivitat tèrmica que minimitza la sensibilitat dental al fred i a la calor.
No volem deixar d’insistir en què l’absència de peces dentals va més enllà de ser un simple problema estètic, ja que influeix d’una forma molt negativa en el funcionament de la nostra boca, inclús, de la resta de l’organisme tal i com hem remarcat al principi d’aquest article. Per això, és tan important posar solució a aquest problema.

A Vitaldent, perquè sabem que la salut és el primer, volem posar al teu abast aquest tractament, oferint-te unes excel·lents condicions de finançament. A més, aquest mes podràs beneficiar-te d’un 20% de descompte en els nostres tractaments d’implantologia, ortodòncia i estètica dental para tornar la salut, funcionalitat i estètica al teu somriure.

Si t’animes a treure el màxim partit al teu somriure, t’esperem a la nostra clínica Vitaldent d’Igualada, demana visita al 93 804 75 97

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta