Marc Castells s’inclina per fer govern amb ERC i li demana un “gest de bona voluntat”

361

L’alcalde en funcions d’Igualada i candidat a la reelecció, Marc Castells, ha anunciat avui que aquesta setmana finalitzarà la ronda de contactes que va iniciar amb els partits polítics que van obtenir representació en el nou consistori després de les eleccions municipals del 26 de maig. “He de dir que l’escenari que albiro i amb qui ens sentim més propers ideològicament és amb Esquerra Republicana”, ha dit Castells. “Per això els demano que tinguin un gest de bona voluntat i em votin en el ple d’investidura del proper 15 de juny, i després iniciarem les converses per a formar govern, en una negociació que prometo serà justa i honorable”. Respecte les altres forces polítiques Castells diu que “no hi he trobat entusiasme”.

L’actual alcalde en funcions ha recordat el govern entre CiU i ERC entre el 2011 i el 2015, que “va ser molt bo per Igualada en un moment molt difícil econòmicament, però és que ara també venen temps molt complicats, amb una sentència que haurem de combatre les forces independentistes, junts i forts”.

Respecte la rumorologia que han escampat els mitjans del Grup Godó (La Vanguardia i RAC1) sobre la possibilitat que Marc Castells -o Àngels Chacón- sigui el proper presidenciable de Junts per Catalunya a la Generalitat, ha afirmat que “això és xerrameca, la meva prioritat és Igualada”.