El maquillatge perfecte si tens la pell clara

29

consell-salut-cuidat-yvette-pons-maquillatge-veuanoiaEncara que són moltes les dones que volen bronzejar el seu cos i busquen totes les opcions possibles per fer-ho, les que teniu la pell clara o molt clara, també tenim molt per lluir, si aprenem a treure partit d’un maquillatge adequat podem aconseguir resultats perfectes, que aconseguiran ressaltar els nostres trets, un maquillatge natural, que passi desapercebut i que ens aporti, sobre tot, lluminositat.

-En primer lloc, protecció solar. Es important recordar que a més de l’ús de la crema hidratant diàriament, cal aplicar, un protector solar amb un factor elevat especial per al rostre.

-En segon lloc, abans de poder aplicar la base de maquillatge, és bo utilitzar un corrector per amagar les imperfeccions, taques o ulleres, aplicant sense excessos i mitjançant lleugers tocs ..

-En tercer lloc arriba el moment d’usar la base de maquillatge per aconseguir un cutis unificat i impecable. Bases fluïdes que ens donin un acabat natural, que siguin del mateix to de la pell..

-En quart lloc, un altre imprescindible aliat de les pells claretes és el coloret. Amb ell podrem tenir una mica més de color si optem per tons suaus, intentant buscar els roses, corals o préssec. Evitarem els marrons o terracotes.

Finalment, vam parlar del maquillatge de llavis. Seguint amb la tendència nude buscarem per als llavis colors roses, malves i per descomptat, no oblidarem el gloss transparent.

Ivet Pons, Directora de l’Institut Yvette Pons.