L’Incasòl ven la seva darrera parcel·la del polígon de Montbui

16 de febrer de 2023

Aquest dimecres es coneixia que l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) formalitzava aquesta setmana la venda de la darrera parcel·la lliure de sòl industrial del sector d’activitat econòmica “Plans de La Tossa” de Santa Margarida de Montbui.

Es tracta de la venda de la parcel·la 27, que té una superficie de gairebé 900 metres quadrats de sòl i que ha estat adquirida per l’empresa Testapunta SL. Aquesta empresa és de l’àmbit de la construcció i preveu invertir-hi uns 400.000 euros, segons informa INCASÒL.

Amb aquesta venda, l’INCASÒL exhaureix les seves parcel·les del sector “Plans de La Tossa”, que s’ha anat consolidant durant aquests darrers anys. La instal·lació de noves empreses facilitarà la diversificació del teixit industrial i es crearan més d’un centenar de llocs de treball. Precisament el passat mes de novembre es van inaugurar les empreses Ondulados Carme i B&B Trends, dues de les que han dinamitzat aquest sector industrial.

Cal remarcar que tot i que les parcel·les de l’INCASÒL ja estan totes venudes, encara queden parcel·les en venda de particulars. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament montbuienc treballa per a poder dinamitzar tambe aquestes parcel·les.

Al marge d’això, a hores d’ara ja hi ha confirmades altres ubicacions d’empreses al polígon en parcel·les adquirides directament a propietaris particulars. Es tracta de les empreses Texpaper Service SL, que disposarà de 5.500 m² distribuïts en dues naus de disseny equipades amb les últimes tecnologies -i que està ben aprop d’encetar la seva activitat-, i l’empresa de logística Transvisa, que s’ubicarà en terrenys comprats per Promocions Esbersa -actualment en fase de construcció-.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta