L’Escola d’Art Municipal “La Gaspar” rep una subvenció estatal per projectes d’innovació digital
L

24 de novembre de 2022

La regidora d’Ensenyament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada de la directora i subdirectora de l’escola La Gaspar, Raquel Camacho i Esther Comenge ha anunciat la inversió de 200.000€ per part del Govern de l’Estat per a l’escola d’art La Gaspar dins dels Pressupostos Generals de l’Estat. Aquesta subvenció permetrà tirar endavant diversos projectes d’innovació digital i pedagògica a l’escola.

Raquel Camacho, Patrícia Illa i Esther Comenge

Illa ha destacat l’aposta clau de la ciutat d’Igualada “a nivell formatiu en l’àmbit universitari i també en l’àmbit de la formació professionalitzadora que es dona a La Gaspar”. Illa ha posat l’accent en el Grau Superior de Gràfica Audiovisual que “va iniciar-se al curs passat i que està tenint molt bons resultats”.

Raquel Camacho, directora de La Gaspar, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquesta nova inversió “que premia l’aposta de l’escola cap a una formació diferenciadora, amb innovació digital i pedagògica que permet que alguns dels graus, com és el cas del disseny en pell, puguin ser un reclam a nivell internacional per alumnes de fora”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta