11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Laura Orgué anuncia la seva retirada com a esportista d’èlit
L

Publicitat

L’esquiadora i corredora de muntanya igualadina, Laura Orgué, ha anunciat aquest diumenge a través de les seves xarxes socials que abandona la competició professional. En un missatge publicat a Instagram i Twitter, Orgué explica que “l’any que ve no tinc intenció de seguir competint de la manera que ho he fet fins ara. Han estat molts anys de buscar el màxim rendiment i ja fa temps que em sento que el cos i la ment em comencen a llençar missatges d’avís”.

En aquesta carta oberta, Orgué aprofita per agrair el suport a tot el seu entorn, família, amics, patrocinadors, clubs i institucions que li han donat suport durant tota la seva carrera. Finalment, acaba l’escrit amb un avís, “pot semblar un adéu definitiu, però no és gens cert. És un adéu obert. M’agrada massa el dorsal com per no tornar-me’n a penjar mai més cap. L’esport em fascina i m’omple en totes les seves vessants i tinc ganes d’aprofitar-les. En veiem a les muntanyes!”, acaba el missatge.

Laura Orgué, que té 32 anys, va començar la seva carrera com a esquiadora de fons, i va tenir al oportunitat de disputar tres edicions dels Jocs Olímpics d’hivern, Torí 2006, Vancouver 2010 i Sotxi 2014. A més, en els darrers anys, Laura Orgue també ha competit en curses de muntanya. En aquesta modalitat, per exemple, s’ha proclamat fins a 7 vegades campiona del món del quilòmetre vertical.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies