Andreu Garcia encapçalarà la llista d’Òdena a Fons a les eleccions municipals
A

11 de març de 2019

La plataforma ciutadana Òdena a Fons (OAF) ha escollit Andreu Garcia com a cap de la llista amb què es presentarà a Òdena a les properes eleccions municipals. OAF ha preferit ser una plataforma en comptes d’un partit independent perquè aquesta forma requereix un primer filtre democràtic: s’ha de votar tot. Així, han estat els membres de la plataforma els qui han encoratjat i escollit el fins ara portaveu d’OAF per encapçalar la llista el proper 26 de maig.

Andreu Garcia té 48 anys, té dos fills, és assessor i treballa com a director de post-venda a un grup d’automoció i viu a Òdena des de fa 12 anys.

Garcia ha participat des de sempre al món associatiu, com als consells de joventut o a l’associació Baula. També s’ha implicat a l’AMPA de l’escola, ha estat entrenador esportiu i monitor d’infants o ha participat a la ràdio municipal.

El número u d’OAF va entrar en política amb la convicció que “si tens clar que les coses millorin cal implicar-se perquè passi”. Va començar participant en un projecte de plataforma ciutadana que va acabar sota el paraigua de Convergència i Unió.

Andreu Garcia diu que si el trien alcaldetreballarà per aconseguir millorar el dia a dia d’Òdena, escoltant aquells a qui més afecten les polítiques municipals: els odenencs. Vol poder reunir-se amb els veïns del municipi per fer allò que es cregui més convenient, sense interferències de tercers, comprovant si el que es fa funciona i rectificant el que sigui necessari.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta