L’Ateneu torna a aconseguir el 1r premi al Carnaval d’Igualada

1

Per segon any consecutiu L’AMPA de l’Escola Ateneu Igualadí ha aconseguit el 1er premi del Carnaval d’Igualada.

Pares, mares i alumnes de l’escola van recórrer els carrers de la ciutat amb el seu espectacle sota la Gran Carpa de Circ.

Des de la Comissió de Carnaval us volem donar les gràcies a tots els participants que un any més heu fet possible aquest espectacle. Hem estat més de 120 persones les que hem fet que aquest Circ sigui possible. Aquest any amb un altre enfoc, hem fet una comparsa amb diferents grups que han treballat en equip, i cadascú lliure per interpretar el paper que volia fer… posant el seu granet. Iguals però diferents sota la mateixa “Carpa” heu sabut donat el toc d’alegria i color en aquest espectacle.

Al Grand Circus Ateneu hem pogut gaudir de valent amb els domadors i lleons, pallassos, mims, forçuts, malabaristes, trapessistes, els acròbates Flying Brothers, xanquers, les tarotistes, el venedor de crispetes, els homes bala amb el seu gran canó i la banda de música tots sota la direcció del nostre gran cap de pista que animava el públic i comentava les actuacions que en petits grups de grans i menuts es van anar fent amb moltíssima il·lusió dalt de la pista de Circ.

Comparsa, carrossa, participants i espectacles han aconseguit ritme, color, màgia, alegria, il·lusió, esperit d’equip…. copsant al jurat que ha atorgat aquest 1er premi tant agraït per la nostra escola.