L’Ajuntament d’Igualada fa una crida a músics i grups que vulguin tocar al carrer per la festivitat de Santa Cecília

39

cecilia.jpg

El dissabte, 21 de novembre, per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, que se celebra l’endemà en nombrosos països, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada proposa novament als músics i formacions que se sumin a la iniciativa d’omplir de melodies els carrers de la ciutat. L’Ajuntament, doncs, convoca a tots aquells que hi vulguin participar a tocar aquell dia en diferents indrets entre les 18 i les 21h.
Les persones interessades poden enviar un correu electrònic, especificant el nom i cognoms dels components del grup, estil musical, instruments i adjuntant un arxiu sonor, a l’adreça festes@aj-igualada.net abans del dia 2 de novembre
Durant tota aquella setmana es posarà en marxa l’activitat Música per la Ciutat, amb diferents alumnes i professors de música de l’Escola Municipal de Música, que oferiran concerts, assajos i classes obertes a diferents equipaments. També durant el mateix dissabte, dia 21, diferents corals d’Igualada actuaran en places del centre de la ciutat.