L’acte institucional de la Diada a Igualada es farà aquest dijous
L

8 de setembre de 2021

Demà dijous 9 de setembre es durà a terme l’Acte Institucional de la Diada a Igualada. L’acte s’iniciarà a les set del vespre a la Plaça de l’Ajuntament amb la Hissada de la Senyera a càrrec de l’alcalde, Marc Castells, acompanyat del conferenciant d’aquest any, Josep Cruanyes. Seguidament una representació del Cor Exaudio interpretarà l’Himne Nacional.

A les 19.30 l’acte es traslladarà al Teatre de l’Ateneu on l’advocat i historiador, Josep Cruanyes Tor, pronunciarà la conferència: “Catalunya. Lluita política, repressió i solidaritat”.
Cruanyes ha sigut un dels principals promotors del retorn de la documentació confiscada per la dictadura franquista a Catalunya. Ha estat vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana i va rebre la Creu de Sant Jordi. Actualment és el president de la Caixa de Solidaritat.

L’aforament del teatre és limitat, i cal obtenir una invitació al web www.tiquetsigualada.cat.
Diumenge 12 de setembre a les 11.30h, el Pati del Museu de la Pell, acollirà la Ballada de Sardanes, amb la cobla Maricel de Sitges, organitzat per l’Agrupació Sardanista d’Igualada.

Autobusos per la manifestació de Barcelona
L’ANC d’Igualada organitza autocars per assistir a la manifestació que es farà a Barcelona.
Qui vulgui, pot fer la reserva al vestíbul de l’Ateneu avui dimecres i demà dijous. L’horari per tots els dies serà de 19 a 21 h. També es poden reservar on-line a https://www.inscriu.me/ca/anc-igualada-autobusos-11s-2021

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta