La UEA apropa el Japó a les empreses anoienques
L

9 d'octubre de 2015

foto familia.jpg

Amb la voluntat de seguir treballant per promoure la internacionalització de les empreses de la comarca, la Unió Empresarial de l’Anoia va organitzar una trobada entre empresaris japonesos i anoiencs.
La trobada, on hi van assistir més de 30 empresaris japonesos de diferents sectors econòmics i diversos empresaris anoiencs, va tenir lloc al Museu de la Pell d’Igualada, i es va celebrar amb l’objectiu de cercar oportunitats de negoci així com conèixer les possibilitats d’inversió al territori.
La presentació de l’acte va anar a càrrec d’Àngels Chacón, tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada; Xavier Carles, responsable Comissió Internacional de la UEA; i Bernat Vilarrubies del gremi de Blanquers.
Entre les qüestions que es van tractar, els empresaris japonesos van mostrar molt d’interès en el clúster de la pell, el projecte 4DHealth i el model de cooperació públic-privat a l’Anoia.
Després de l’acte de presentació i la foto de família, es va iniciar el networking entre els empresaris japonesos i anoiencs. Una trobada distesa peu dret per crear sinergies empresarials, ampliar contactes, i intercanviar opinions.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta