Els Moixiganguers conviden a tothom a Reus i Valldoreix per fer la tripleta

57

cartell_Reus_Valldoreix.jpg

Aquest dissabte a la tarda els Moixiganguers d’Igualada seran una de les quatre colles que participarà a la Festa Major de la Misericòrdia de Reus, una plaça emblemàtica del món casteller on els locals, els Xiquets de Reus, esperen portar castells de nou. Els acompanyaran els Castellers de Sabadell, amb castells de nou al sarró, i els Nens del Vendrell, que aquest cap de setmana han descarregat el cinc de vuit i el pilar de set amb folre. En aquesta diada els morats volen estar a l’alçada del cartell i portar-hi la millor actuació de la història, la tripleta de vuit, que aquesta temporada encara no han descarregat. A Vilanova del Camí, durant la Festa Major, van quedar molt a prop de fer-ho, amb dos bons intents de tres de vuit i una excel·lent torre de vuit amb folre, i el d’aquest dissabte a Reus és l’escenari ideal per poder descarregar aquests castells; la diada és a les 18.00 h a la plaça del Mercadal. Per això, els morats han preparat una campanya en què donaran una samarreta i un entrepà a totes les persones que vinguin a l’actuació. L’autocar per anar cap a Reus sortirà a les 16 h de la plaça de la Bàscula d’Igualada, és gratuït, i durant els assajos de dimecres o divendres d’aquesta setmana es repartirà la samarreta a totes aquelles persones que vinguin.
Els horaris d’assaig són: dimecres (de 20 h a 22 h) i divendres (de 21.45 h a 00 h). Als assajos tothom qui ho vulgui es podrà apuntar a l’autobús. L’endemà diumenge al migdia, els Moixiganguers tenen cita també a Valldoreix, entitat municipal descentralitzada de Sant Cugat del Vallès. Actuaran amb els Castellers de Sant Cugat i els Xics de Granollers, i en aquesta plaça la colla igualadina també es planteja, si porta prou castellers, plantar-hi la tripleta de vuit. Per això convida a tothom a assistir també a aquesta actuació, el bus per anar-hi sortirà a les 10.30h igualment de la plaça de la Bàscula d’Igualada, també és gratuït.

Actuació plàcida a Hostalets de Pierola
Aquest cap de setmana, i després de participar a la Via Lliure de Barcelona durant l’onze de setembre, els Moixiganguers van ser a Hostalets de Pierola, on van tornar a participar a la festa del Mercat Modernista. Hi van descarregar un cinc de set, un quatre de set amb agulla i un quatre de set. Compartien plaça amb els castellers de Cornellà, que van descarregar el tres i el quatre de set, i el quatre de set amb agulla.