Els Moixiganguers aspiren a descarregar el 3 de 9 amb folre i emportar-se el Concurs de Castells de dissabte
E

4 d'octubre de 2018

Els Moixiganguers d’Igualada participaran aquest dissabte, per quarta vegada, a la gran cita del món casteller, el Concurs de Castells, que es celebra cada dos anys a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. Els igualadins hi participaran en la jornada de dissabte (16.30h, Canal Taronja Anoia) aquella que aplega les colles classificades entre el lloc 13 i el 30 del rànquing de la temporada.

Fins a 400 camises morades es desplaçaran fins a Tarragona per aconseguir un objectiu molt ambiciós: descarregar el 3 de 9 amb folre, que seria la primera construcció de 9 de la seva història. Els Moixiganguers afronten la cita amb molt d’optimisme ja que cada vegada que han participat en el concurs de castells hi han fet la millor actuació de la seva història fins el moment. Els morats surten com a favorits a emportar-se el concurs de dissabte, juntament amb els Xiquets de Reus, els Sagals d’Osona i els Xicots de Vilafranca. Si aconsegueixen descarregar el 3 de 9 amb folre, per tant, les opcions de guanyar el concurs serien molt serioses. Més enllà d’aquest castell, la colla anoienca té previst aixecar també el 5 de 8 i la torre de 8 amb folre. De fer-ho, establiria una nova actuació històrica, superant la de la Festa Major d’Igualada d’aquest 2018.

Des dels Moixiganguers agraeixen la resposta de les entitats esportives i culturals de la ciutat i anima als anoiencs a acompanyar-los fins a Tarragona aquest dissabte. Tothom qui ho vulgui encara pot apuntar-se als autocars gratuïts que ha preparat la colla (sortiran a les 13h de l’Estació Vella), fer pinya amb els morats i viure l’espectacularitat del concurs de castells des de dins. Només cal inscriure’s a moixiganguers.cat/concurs i anar al darrer assaig d’aquest divendres (22 h a 00h) a Les Cotxeres (Plaça Catalunya 1 d’Igualada).

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta