Els infants de Vilanova troben fins a quaranta tions en una matinal de festa al bosc de Can Titó

54

La festa del tió ha aplegat petits i grans al bosc de Can Titó de Vilanova del Camí aquest diumenge. Des de la regidoria de Cultura han fet una valoració molt positiva de l’activitat que va aplegar força famílies. Unes 200 persones van participar de la matinal i els més petits van arribar a trobar fins a quaranta tions, que estaven esperant el moment de reunir-se amb ells per viure les festes de Nadal.

Segons expliquen des de la regidoria, la ubicació i el dia van tenir molt bona resposta, encara que coincidís amb el pont. L’activitat va començar tal com estava previst a les 10 del matí amb els tallers que s’havien preparat des de l’Ajuntament i la col·laboració de les fades del bosc, de la Comissió de festes. Tot seguit la quitxalla va poder esmorzar migas gràcies als pastors del Camp del Rei.

L’excursió va tenir molt bona acollida i els nens van trobar el Tió de Can Titó i van baixar-lo conjuntament. Un cop de tornada, al punt de partida, cada infant va poder trobar el seu Tió: en van descobrir un total de 40! Per agafar forces i escalfar-se -perquè el matí era fred- van poder degustar un brou amb galets.

El Tió de Can Titó ja està descansant a la Plaça del Mercat. Durant aquesta setmana els infants del municipi podran donar-li menjar perquè el pròxim dia 21 de desembre estigui ben tip per poder cagar força regals.