Elisenda Alamany i Marta Ribas de Catalunya en Comú-Podem visiten Igualada
E

8 de desembre de 2017
Sandra Bernat, Elisabet Alamany i Marta Ribas, en roda de premsa davant del Museu de la Pell. Foto: Ton Casellas.

La número 2 de Catalunya En Comú-Podem, Elisenda Alamany, i la número 4, Marta Ribas, van fer un acte de campanya electoral aquest dijous a Igualada. La comitiva va estar encapçalada per la representant anoienca Sandra Bernad, que va de número 27 a la llista per Barcelona, a més d’altres representants i militants del partit a la comarca.

La comitiva va començar fent una passejada pel centre de la ciutat i es va acostar fins a la vora del Riu Anoia. Allà es va parlar sobre temes de medi ambient que preocupen als anoiencs, com la preocupació per la situació del Riu Anoia, la preservació del Parc Natural de Montserrat o l’aprofitament de la massa forestal per ajudar a l’equilibri territorial.

En aquest sentit, Alamany va destacar que des de En Comú-Podem “volem un riu net i viu, que la ciutat torni a mirar al riu i volem que es comenci a contemplar aquesta vulneració dels drets ecològics que existeixen avui en dia”. També va afegir que els continua sorprenent que hi hagi debats fonamentals que estan bloquejats “com el del Parc Natural de Montserrat, que té una pressió urbanística i que el seu pla de protecció està completament bloquejat, és un bloqueig de debats que no ens permeten avançar”. Finalment, Alemany també ha afegit que no els agrada parlar de blocs: “Si continuem entenent la política catalana com un bloc o un altre, creiem que perd tot el país. Fa massa temps que estem sotmesos a un dia D, apostem que cal avançar a Catalunya, amb més autogovern, defensant els drets socials”.

L’acte ha acabat amb un dinar al Somiatruites amb els diversos membres de la llista i els militants i simpatitzants del partit a la comarca.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta