El Youth Council suec visita Igualada per estrènyer relacions entre Catalunya i Suècia
E

3 de novembre de 2022

El passat divendres un grup de joves igualadins varen rebre el consell de joventut de Suècia a Igualada amb la finalitat d’establir i enfortir una relació institucional de llarga durada entre Suècia i Catalunya, amb Igualada com a ciutat gravitacional.

La jornada va començar amb rebuda conjunta dels 8 enviats del Seweden Youth Council per part d’un grup de joves igualadins i l’oficina europarlamentària dels eurodiputats Puigdemont, Comín i Ponsatí a Barcelona.

A l’oficina europarlamentària es va explicar i debatre sobre el rerefons històric i la situació actual de la causa nacional catalana. Aleix Sarri en va ser el ponent, acompanyat per Olle Llndgren i Arnau Salat; com a representants de les joventuts dels respectius països. Entre els assistents de la part catalana hi havia el Secretari General de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, Alavaro Clapés, i Queralt Carbonell, en qualitat de presidenta local de l’organització.

Un cop finalitzada la sessió matinal, el grup joves igualadins i els membres del Consell de Joventut sueca es van dirigir cap a la ciutat d’Igualada on varen dinar i contribuir al comerç local per després visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat.

Al voltant de les 6 de la tarda a l’Ajuntament d’Igualada es va formalitzar la rebuda institucional. Després d’una breu presentació de la ciutat a càrrec dels regidors Patricia Illa, Carlota Carner i Pere Camps, les parts es varen emplaçar a continuar parlant per fer que la col·laboració entre el consell de joventut suec i la ciutat d’Igualada sigui una realitat pròximament.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta