Diumenge de calçotada popular i concert de violins als Prats de Rei
D

Els diners recaptats aniran destinats a poder obtenir un remolc cisterna

9 de març de 2024

Aquest diumenge, 10 de març, els Prats de Rei gaudirà d’una agenda completa pensada per a tothom. Per una banda, es realitzarà un concert de violins, i de l’altra, es celebrarà la calçotada popular que organitza d’ADF Els Prats de Rei

A les 13h, a l’Església Santa Maria dels Prats de Rei comptarà amb 50 violinistes infantils i juvenils del mètode Suzuki, que oferiran el seu concert final fruit de l’intercanvi de l’Escola Musicaire i l’Aula Suzuki 4 Cordes. L’actuació és oberta a tot el públic. Seguidament, a les 14h, la Sala Polivalent acollirà la 5a calçotada popular que organitza l’ADF Els Prats de Rei.

El menú de la calçotada té un cost de 25€, i consta de calçots amb la seva salsa, botifarra i cansalada amb cigrons i amanida, postres, pa, vi, cava, aigua, cafè i gotes. També s’oferirà un menú alternatiu de 12€, de macarrons, botifarra i cansalada.

Acte seguit hi haurà bingo. Tothom que hi vulgui participar, cal que compri el tiquet al Bar la Flor de la Segarra i Cal Ramonet, o bé a través del número de Whatsapp 660 95 80 29.

Els diners recaptats aniran destinats a poder obtenir un remolc cisterna, ja que actualment l’entitat no disposa de cap mitjà per poder donar resposta immediata davant qualsevol incendi.

Hi col·laboren l’Associació Cultural Recreativa Sigarra i l’Ajuntament dels Prats de Rei.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?