Diumenge, concert final del segon Stage de Banda Simfònica
D

27 de novembre de 2015

stage.jpg

Aquest diumenge, 29 de novembre, a les 12h, al Teatre Municipal l’Ateneu, i dins dels actes de celebració de Santa Cecília, tindrà lloc el concert que posarà punt i final al segon Stage de Banda Simfònica d’Igualada. El concert, organitzat pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la producció de Contrapunt Plataforma per a la Promoció d’Activats Musicals, és gratuït i té com a objectiu potenciar els instruments de vent i el treball en grup.
La proposta de l’Stage de Banda Simfònica es va iniciar l’any passat amb una participació excepcional de professionals i estudiants. Enguany s’ha seguit la mateixa línea d’activació d’aquest actiu humà i artístic, amb l’objectiu de continuar oferint una bona mostra dels repertoris colorístics i variats del gènere de banda simfònica, i consolidar-lo al territori. La segona edició de l’Stage ha comptat amb un bon planter de participants de la ciutat i la comarca, també amb col·laboradors d’arreu del país i amb un director convidat, especialista en el gènere, el compositor i director mallorquí Armando Bernabuu.
El concert que es durà a terme diumenge, constarà de dues parts. La primera comptarà amb el pas doble La entrada, de Quintín Esquembre; el Coro de espigadoras, inclòs dins la sarsuela La Rosa del Azafrán de Jacinto Guerrero; l’Intermezzo característic d’Albert Ketelbey, Al jardí d’un monestir; el poema simfònic Finlàndia, de Jean Sibelius; el cèlebre Intermezzo arranjat per Robert Martí, Cavalleria rusticana, de Pietro Mascagni; i el preludi Acte I de Cançó d’amor i de guerra, de Rafael Martínez Valls. La segona part del concert comptarà amb el conegut tema del musical El Màgic d’Oz, Over the rainbow, de Harold Arlen, amb arranjaments de Jerry Braubaker i el tema principal de La pantera rosa, d’Henry Mancini.
Els components de la formació són: piccolo, Xavier Cañamares; flautes, Xavier Cañamares, Carla Sabaté, Rocío Palma, Glòria Dalmau i Teresa Vilavendrell; oboè, Irene Delgado; clarinets, Roger Fusté, Olga Torra, Eudald Font, Jesús Lladó, Jaume Creus i Álvaro Budría; saxo soprano, Montserrat Calafell; saxos alts, M. del Mar Prat, Oriol Prat, Olga Campoy,Yaiza Carnicer, Oriol Castells, Alexia Navarro i José Gómez; saxos tenors, Esther Sabaté i Israel Jiménez; saxo baríton, Montserrat Calafell; trompes, Miquel Carrasco i Pol Armengol; trompetes, Joan Miquel Giro, Maria Tort, Miguel Ángel García i Albert Medina; trombons, Marcel Puig, Francesc Ramon Sirvent i Arnau Parera; bombardí, Miquel Castro; tuba, Manu Duarte; contrabaix, Eduard Soto; Percussions, Josep Maria Sánchez, David Vergé, Eloy Fos i Laura Muñoz; director, Armando Bernabeu.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta