Diumenge, 3a edició de la Fira de les Dones a Òdena
D

11 de març de 2023

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Òdena prepara la 3a edició de la Fira de les Dones, en el marc de les activitats vinculades al 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. La fira tindrà lloc el diumenge 12 de març de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda a l’avinguda Barcelona del Pla d’Òdena.

La jornada festiva i reivindicativa comptarà amb parades d’artesania, tallers, cercle de dones, exhibicions, actuacions musicals, que al llarg del dia es desenvoluparan al voltant de les prop de 60 parades.

La jornada vol posar de nou en valor el potencial de la dona en el seu rol professional, artístic, cultural, social i esportiu visibilitzant la gran quantitat d’iniciatives protagonitzades per dones de la comarca però també vingudes d’arreu del país; Tarragona, Maresme, Bages,….

L’estesa de parades oferirà art, artesania, productes de la terra, bijuteria, olis i cosmètica natural, projectes pedagògics i iniciatives comercials, iniciatives solidàries, que al llarg del matí es combinaran amb una agenda de xerrades on diferents esferes de la vida de la dona seran els protagonistes.

Es parlarà de cosmètica natural i moda sostenible. També hi haurà tallers d’enquadernar, fer fotos, dibuixos per acompanyar els Kimo-Kap, peces bàsiques i senzilles, i mostres de dansa trapezi i d’educació i habilitats canines.

A més s’han organitzat altres activitats com explicació de contes, cercle de dones, recital de poesia, master class de zumba, entre altres.

La 3a edició de la Fira de Dones està organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Òdena i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Micod.
Es pot consultar tot el detall de la programació a odena.cat o a les xarxes socials municipals.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta