Bohigas, en el Top-50 de vins recomanats pels restaurants d’Estats Units

10 de març de 2021

La prestigiosa revista americana Wine&Spirits Magazine ha creat la seva llista anual dels 50 millors vins que, en una edició marcada per la pandèmia, aquest any s’ha anomenat “Wines that worked in 2020” (Vins que van funcionar al 2020).

El Top 50 de Wine&Spirits s’ha definit a través d’enquestes realitzades a 133 restaurants d’Estats Units que han recomanat els vins que més han funcionat en els seus establiments durant el 2020. El celler odenenc Caves Bohigas apareix per primera vegada en el seu Top 50 amb el Cava Bohigas Brut Reserva i el vi blanc Xarel·lo.

Ambdós productes “tenen molt èxit en el mercat americà, ja que als Estats Units hi ha una tendència molt clara cap el cava Brut més que no pas el Brut Nature, com passa al mercat nacional i del Xarel·lo agrada el seu caràcter afruitat”, explica Maria Casanovas, directora i co-propietària de Caves Bohigas.

Entre tots els cellers escollits, tan sols n’hi ha 5 d’espanyols i pertanyen a les comunitats autònomes de La Rioja, Catalunya, Illes Canàries i País Basc. Cal destacar la posició de Bohigas entre cellers de gran prestigi com Álvaro Palacios o R.Lopez de Heredia. I entre xampanys francesos com Veuve Clicquot o Dom perignon. I on ha predominat una àmplia selecció de vins de Napa Valley o Sonoma Country.

Food and Wine també fa ressò de Bohigas
Una altra revista americana rellevant en el món del vi també ha recomanat Bohigas en
els darrers mesos. Es tracta de la revista Food and Wine, que fa una selecció de “14
vins assequibles per beure durant tot l’any” on recomana el Cava Bohigas Brut
Reserva com a vi espumós per prendre durant tot el dia, des de l’hora del “brunch” fins
a la “happy hour”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta