La Biblioteca Mont-Àgora continua organitzant nombroses activitats
L

15 de febrer de 2018

La Biblioteca Mont-Àgora continua amb una activitat molt intensa durant aquest mes de febrer. El centre de la cultura montbuienc va començar el dissabte 3 de febrer amb la tercera proposta del projecte “BiblioLab”. En aquesta oportunitat es va dur a terme el projecte “Dibuixem en l’espai”, una activitat creativa per a famílies que va fer les delícies dels seus participants. Camins, túnels, carreteres… I tot es va poder aconseguir fent servir la imaginació… Un taller experimental que va permetre fomentar la creativitat familiar amb una proposta artística molt original. La tercera proposta del BiblioLab va anar a càrrec de “Experimentem amb l’Art”.

Curs d’iniciació al Lettering i a l’art de dibuixar

Durant aquest mes de febrer la Biblioteca Mont-Àgora també acull quatre sessions del curs d’iniciació al lettering i a l’art de dibuixar. Aquesta activitat es du a terme els dimarts 6,13, 20 i 27, entre les sis i dos quarts de vuit de la tarda. Va a càrrec de la dissenyadora gràfica Claudia J. Torres.

“L’hora del conte” torna aquest dissabte

Aquest dissabte, dia 17 de febrer, tots els nens i nenes més grans de 3 anys estan convidats a una nova sessió de “L’hora del conte” a la Biblioteca Mont-Àgora. L’activitat començarà a les 12 del migdia i porta per títol “Gossos i gats sempre barallats?”. L’Alma s’ha fet aquestes i altres preguntes, i amb els contes n’ha descobert les respostes. Ara convida als infants a descobrir tres contes en què gats, gossos i personatges molt propers ens ajudaran a conèixer-los més bé.

FINS EL 26 DE FEBRER: “EL TEATRE DEL COS”, EXPOSICIÓ A MONT-ÀGORA

Fins el 26 de febrer es pot veure al vestíbul de Mont-Àgora l’exposició “El teatre del cos”. Es tracta d’una exposició que presenta una anàlisi de diversos aspectes de la dansa medieval, contextualitzada en l’obra artística, literària i etnogràfica de la Corona d’Aragó.

Els territoris de l’antiga Corona d’Aragó eren rics en patrimoni material i immaterial relacionat amb la dansa. Aquesta mostra recull totes aquestes manifestacions festives arrelades en les pràctiques coreomusicals i representatives que es perfilen a la llum de les traces artístiques medievals.

Es tracta d’una mostra itinerant produïda pel Museu Etnològic de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili i elaborada per membres de de diferents grups d’investigació. L’exposició presenta un esquema estructural de panell enrotllables basat en tres eixos temàtics: entorns, figures i corèutica.

L’exposició es podrà veure a la Sala d’Exposicions Mont-Àgora en el tradicional horari de cinema i biblioteca. La mostra ha estat cedida a l’Ajuntament de Montbui pel Museu Etnològic de Barcelona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta