Aquesta tardor tornen les Músiques de Butxaca a l’Ateneu Igualadí

69

La temporada dels Músiques reprèn els concerts a partir del 7 d’octubre i seguirà els primers divendres de mes a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu. Venim d’un petit període de vacances i del concert d’estiu al terrat que ens va deixar un molt bon gust de boca, tant que ho repetirem el pròxim estiu. Ara ens centrem en els tres concerts d’aquesta recta final que tancaran la temporada 2016, la cinquena dels Músiques butxaca.

tardor-musiques-butxaca-veuanoiaSeguint la línia d’oferir un ventall ampli de gèneres i estils musicals aquesta tardor hem dissenyat un programa interessant i variat per descobrir als amants de la música. El 7 d’octubre sonarà el pop lluminós de Marion Harper, una uruguaiana amb arrels angleses i catalana d’adopció. El 4 de novembre serà el blues d’Andreu Martínez (AM Band), d’ell s’ha dit que és un dels músics més eclèctics i carismàtics del panorama català de música de blues i per tancar la temporada, el 2 de desembre la cançó d’autor del menorquí Guiem Soldevila amb format duo i Edmond Bosch, músic igualadí que els acompanyarà al cello.

Més enllà de la música les nits dels Músiques són especials. L’atmosfera intimista, la fusió entre públic i músics compartint escenari, l’espectacular visió del pati de butaques, el plus del gintònic que regalem … El temps s’atura una estona i aquest és l’esperit, viure una experiència. Convidem a tothom que ja és públic fidel, a qui ens ha acompanyat alguna nit i sobretot aquells que encara no s’han estrenat a venir i a compartir. I és que, quan tu hi ets, tot és música.

Entrades i abonaments

El preu de l’entrada del concert és de 12 € amb gintònic inclòs i de 10 € pels socis de l’Ateneu, Cineclub i Teatre de l’Aurora. Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat , anticipades a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

La música a l’abast de tothom i per a tothom. Per aquest fi de temporada oferim un ABONAMENT amb un preu molt assequible de 30 € (3 concerts + gintònics) i de 24 € pels descomptes abans esmentats.