Roger Roca presenta el seu llibre “Camí cap a un somni” a Igualada

69
L’igualadí s’estrena en el món literari.

Aquest divendres l’exatleta igualadí Roger Roca presenta el seu últim llibre “Camí cap a un somni” a l’Adoberia Bella d’Igualada. L’acte tindrà lloc a les 7 del vespre i anirà a càrrec de l’escriptor igualadí Màrius Molla i del mateix Roca.

En aquest llibre hi trobem un repàs a la trajectòria vital i esportiva de Roger Roca, campió mundial de duatló. Es tracta d’una visió franca i emotiva que ens deixa entrar en la persona que hi ha darrera l’atleta, per experimentar com es gesta una vida dedicada a l’esport. Ens descriu tot el procés que el condueix a proclamar-se campió del món de duatló, i ens afegeix un pla d’entrenament de curses de 10 km, de mitja marató i de marató perquè també puguem reeixir en la pràctica esportiva.

Per a l’autor, l’esport ha estat la seva escola de vida i l’ha convertit també l’ha fet evolucionar i aprendre de les dificultats, dels errors, dels fracassos i de les renúncies:”No he estat mai un superdotat. El meu èxit rau en el treball, en l’esforç, en la disciplina i en la constància dels meus propòsits, potser inclús més que en la constància dels meus actes”.