Pep Farrés explicarà el seu programa al “Menú de La Mostra”

181

Pep Farrés Menú de La Mostra - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.Cat

El director artístic de la Mostra d’Igualada, Pep Farrés, explicarà el “menú” d’aquest any aquest divendres a les 20 h en un acte gratuït a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. Els muntatges estan organitzats dins de diversos itineraris per edats Per als petits (3-6 anys), Per als no tan petits (6-12 anys), Per als joves (12-18 anys) i Per a tothom (aptes per a tots els públics a partir dels 3 anys) per facilitar-ne la tria i, a més, Farrés orientarà els assistents detallant les característiques de les diverses produccions.

També parlarà de les activitats paral·leles a la fira com ara el Joc del Comerç per descobrir els coets amagats als aparadors de les botigues o el II Concurs de Crítica Infantil i Juvenil, i altres novetats i serveis que oferirà enguany La Mostra, amb foodtrucks o una botiga de marxandatge, entre d’altres.

A més de repartir entre els assistents exemplars del Diari de La Mostra –la publicació que recull la programació de la fira, desglossa totes les funcions i activitats i inclou informacions pràctiques–, durant el Menú se sortejaran 4 invitacions per algun dels espectacles de pagament de la fira, a bescanviar a taquilles pel guanyador.

En la 27a edició, que tindrà lloc del 7 al 10 d’abril, La Mostra d’Igualada oferirà un total de 102 representacions de 56 espectacles. Les propostes tindran lloc en 15 espais d’actuació, dels quals 10 són sales i 5 es troben al carrer, a més dels espectacles itine­rants per la ciutat. Les entrades de pagament es posaran a la venda al mateix web de la fira Lamostraigualada.cat el proper dilluns 21 de març i, a partir del l’1 d’abril, es podran adquirir a taquilla (de l’1 al 3 d’abril a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu i, durant la fira, a les taquilles de La Mostra que s’instal·laran al vestíbul dels antics cinemes Kursal).