L’Igualada Rigat segueix intractable a l’OK Lliga: 4 partits, 4 victòries

14 d'octubre de 2019

IGUALADA RIGAT 3
CP VIC 2

L’Igualada més golejador de la dècada també sap guanyar amb marcador ajustat. Així ho va demostrar dissabte, imposant-se per la mínima a un bon CP Vic i firmant un inici espectacular de 4 victòries en 4 partits. Els de Francesc Linares es mantenen colíders amb el Deportivo Liceo, amb 12 punts.

El partit va començar amb un bon joc d’atac dels igualadins i un Vic que hi replicava amb persistència. El partit era molt ajustat i el marcador no es va moure fins el tram final de la primera meitat, amb un remat creuat de Ton Baliu en una contra. Però els visitants van aconseguir empatar a falta de 39 segons amb una bola escopida de ‘Litus’.

El joc podria haver canviat si només arrencar la segona meitat (es portaven jugats 66 segons) el visitant Jassel Oller hagués encertat en un llançament de penal. L’1 a 2 no va arribar des de la pena màxima, cosa que va propiciar que els arlequinats es poguessin posar per davant amb un gol de Roger Bars (minut 30) i Marc Palau (minut 35).

El Vic, però, no va abaixar els braços i va aconseguir reduir diferències amb una bola aixecada de Font. A l’últim minut els osonencs van jugar sense porter i van tenir alguna bona ocasió per empatar el partit però finalment els 3 punts es van quedar a les Comes.

Ara, l’Igualada Rigat afronta una altra setmana de doble partit: demà dimarts, partit d’OK Lliga visitant al Lloret; i dissabte, debut a la competició europea a casa del Rollhockeyhalle Herrenmatte – Wimmis (Suïssa).