È

2 de març de 2019

El passat diumenge 24 de febrer el Club Rítmica Capellades va organitzar el 1er Open AGECAT de Gimnàstica Estètica de Grup i el 2on Trofeu Vila de Capellades de Gimnàstica Rítmica.

L’Open de Gimnàstica Estètica de Grup es va celebrar durant el matí i hi van participar equips d’arreu de Catalunya amb un total de 150 gimnastes i una gran quantitat de públic que va omplir de gom a gom el pavelló poliesportiu i va poder gaudir d’una gran jornada d’aquesta disciplina tan espectacular.

En aquesta competició el CRC va presentar dos dels seus equips, l’equip AFISIONA a la categoria infantil 12-14 i que va aconseguir una treballada i merescuda 2a posició i l’equip PIPIS a la categoria infantil 8-10 i que també va aconseguir pujar al podi amb una molt meritòria 3a posició, cal dir que en aquest cas era el seu debut en competició així que esperem que en aquesta temporada que tot just comença ens donin més alegries com la de diumenge. En tots dos casos l’entrenadora i coreògrafa és Aida Moreno a qui des del Club se la vol felicitar pels resultat obtinguts.

A la tarda es va disputar el Trofeu de Gimnàstica Rítmica també amb una molt elevada participació de gimnastes, més de 150, i una altra vegada el pavelló ple de públic animant en tot moment a les esportistes.

En aquest cas el CRC va presentar set gimnastes amb uns resultats també esperançadors de cara la temporada. La Paula Vilches de la categoria Benjamí C va aconseguir la 2a posició més simpàtica i espontània de tota la jornada. La Cèlia Gómez en la categoria Aleví C es va classificar en 5è lloc. A la categoria Infantil B hi van participar la Lucía Vilches (5a), l’Antonia Gómez (7a) i la Sara Loucmiri (11a). La Nerea Camacho en la categoria Cadet B va aconseguir un altre podi pel CRC aconseguint la 3a posició i la Duna Monroy va aconseguir l’últim podi del CRC quedant en 2a posició a la categoria Cadet A. L’entrenadora i coreògrafa de totes elles és la Gisela Muñoz i des del Club també la volem felicitar per la feina que està fent amb aquestes gimnastes.

Durant la jornada es va muntar una parada de venda de polseres solidàries CANDELA contra el càncer infantil que va ser tot un èxit i es van poder recaptar més de 500€ que s’entregaran íntegrament a la lluita contra aquesta malaltia i que ens fa sentir especialment orgullosos de cada una de les persones que va voler contribuir a la causa.

Va ser una jornada molt intensa que es va poder dur a terme gràcies l’ajuda de tots els que hi van participar, i és per això, que el Club vol donar les gràcies al gran públic que hi va assistir i agrair la col·laboració dels pares, sense el quals no hauria estat possible una jornada com la de diumenge.

Per últim des del Club també volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Capellades per la seva ajuda i col·laboració i a tots els col·laboradors del poble que d’una manera o altre han contribuït en la jornada del diumenge.