El Monbus CB Igualada perd un partit que no va dominar en cap moment
E

24 de febrer de 2020

MONBUS CB IGUALADA 76
SESE 77

El Monbus CB Igualada venia de derrotar amb solvència a domicili als Maristes Ademar. Aquest passat dissabte 22 de febrer tocava rebre a les Comes la visita del MCNTEAM SESE. El partit començava amb una alta intensitat per part visitant que no permetia que els igualadins entressin en el partit i que fossin els visitants qui arribessin al final del primer període amb avantatge, 17-19.

El segon període seguiria amb la mateixa tònica, el locals no trobaven encert des de la distància i això permetia als visitants seguir-se imposant en el marcador, per sis punts de diferència a la mitja part.

A la represa, les defenses dels dos equips s’imposaven als atacs, els 5 primers minuts van ser dominats pels visitants i els 5 últims pels locals que deixaven el marcador parcial del quart empatat a 16 i es mantenia la diferència de 6 punts a favors del SESE en el marcador a falta de 10 minuts de partit.

En l’últim període els igualadins aconseguien trobar una mica més el seu ritme i encert de 3, però graciés a triples des de llarga distància dels barcelonins, no aconseguien capgirar el marcador. El Monbus CB Igualada va tenir l’últim llançament per forçar la pròrroga, però finalment no va ser possible. Resultat final de 76 a 77 que significa la quarta derrota del Monbus CB Igualada. Balanç de 15 victòries i 4 derrotes per als igualadins que mantenen la segona plaça del grup C-A de lliga EBA. Aquest proper cap de setmana els toca visitar al Martorell.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?