Demà dijous, arranca el 4t Estival de Jazz d’Igualada

331

Tom WarburtonAquest dijous 9 de juny a l’Inquiet d’Igualada els nord-americans RJ Miller i Tom Warburton donen el tret de sortida a la quarta edició de l’Estival de Jazz presentant Ronald’s Rythm, un projecte a cavall del jazz i l’electrònica que no deixarà indiferent a ningú.

La CrisEl festival segueix el cap de setmana, amb l’actuació de la jove i carismàtica La Cris, que demostrarà al Rocòdrom Ingravita què és capaç de fer amb la seva magnífica veu, els loops i altres estris rudimentaris que fan la proposta d’aquesta jove tan especial.

Dissabte el jazz es troba amb l’esport amb una innovadora sessió d’Spinning Jazz. La Plaça de Cal Font d’Igualada s’omplirà de bicicletes d’spinning i un trio de jazz acompanyarà als esportistes amb una sessió ideada especialment per a l’ocasió. Pedal Groove, impulsat per la cooperativa Musicop, és una de les actuacions més originals del festival i comptarà amb el trio format per Dani Comas a la guitarra, Joan López a la bateria i Rubén Bes als teclats.

Així arranca la primera setmana de l’Estival de Jazz que s’allargarà fins el 2 de juliol amb la majoria de propostes gratuïtes i a l’aire lliure.