Un Igualada Rigat tocat per la covid s’enfonsa contra el Barça

24 de gener de 2022

IGUALADA RIGAT 1
BARÇA 10

Dues cares i ben diferenciades. Gairebé com la nit i el dia. A la primera part l’Igualada HC Rigat va competir de tu a tu amb el gegant blaugrana, tot i les baixes de Ton Baliu i Marc Carol, importantíssimes les dues. De fet es va arribar al descans amb una diferència mínima d’1 a 2 favorable als visitants. El Barça es va avançar amb dos tirs exteriors de Bargalló i Panadero i Aleix Marimon va reduir diferències en una contra. El de Bell-lloc va encarar Egurrola (que ja és encarar) i el va superar (que ja és superar) aixecant la bola i picant. Un gran gol. Mentre els arlequinats van tenir forces han plantar cara al líder amb un Elagi superlatiu donant seguretat al darrere.

A la segona part, els blaugrana van demostrar el seu potencial ofensiu i van fer 4 gols en 7 minuts que van trencar tota possible resistència. Marimon hauria pogut retallar la diferència amb un penal que no va poder transformar. Els últims 5 minuts els tècnics van premiar l’excel·lent treball del porter Jaume-Arnau Marqués que va substituir a l’Elagi.

Ara els igualadins tindran tota la setmana per recuperar les baixes de Covid i per preparar el desplaçament a Itàlia per la WS Europe Cup.