Vallbona instal·la papereres per recollir els excrements dels gossos
V

24 de gener de 2022

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha instal·lat tres noves papereres per recollir els excrements dels gossos. Es tracta de dispensadors de bosses de brossa per recollir excrements dels gossos i alhora dipòsit on llençar la bossa.

Concretament, estan ubicades a l’inici del Camí de Ca n’Anton Solà, a la intersecció del Camí Ral amb Camí Ca n’Anton Solà i a la cantonada del Carrer Salvador Espriu amb el Carrer Reguerot.

La mesura vol ser una actuació de conscienciació a la ciutadania d’exercir la tinença d’animals de manera responsable i alhora aconseguir mantenir més nets els carrers del poble. L’ordenança reguladora de tinença d’animals de l’Ajuntament, entre altres, obliga a recollir i llençar els excrements dels canins.

L’Ajuntament confia que la instal·lació d’aquestes papereres especials per a excrements incentivi als propietaris a fer-ne ús i la voluntat és anar-ne instal·lant a nous punts del municipi. L’Ajuntament també demana fer un ús responsable de les bosses que es dispensen perquè tothom qui necessiti se’n pugui beneficiar.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta