13.7 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

Vallbona instal·la papereres per recollir els excrements dels gossos
V

Publicitat

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha instal·lat tres noves papereres per recollir els excrements dels gossos. Es tracta de dispensadors de bosses de brossa per recollir excrements dels gossos i alhora dipòsit on llençar la bossa.

Concretament, estan ubicades a l’inici del Camí de Ca n’Anton Solà, a la intersecció del Camí Ral amb Camí Ca n’Anton Solà i a la cantonada del Carrer Salvador Espriu amb el Carrer Reguerot.

La mesura vol ser una actuació de conscienciació a la ciutadania d’exercir la tinença d’animals de manera responsable i alhora aconseguir mantenir més nets els carrers del poble. L’ordenança reguladora de tinença d’animals de l’Ajuntament, entre altres, obliga a recollir i llençar els excrements dels canins.

L’Ajuntament confia que la instal·lació d’aquestes papereres especials per a excrements incentivi als propietaris a fer-ne ús i la voluntat és anar-ne instal·lant a nous punts del municipi. L’Ajuntament també demana fer un ús responsable de les bosses que es dispensen perquè tothom qui necessiti se’n pugui beneficiar.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies