Un article de
Redacció

El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.

9 de juny de 2025

Un restaurant de la Cerdanya i un d’igualadí, guanyadors del Concurs de Capipota

Un article de
1 minuts

Aquest passat dissabte 7 de juny, la rambla d’Igualada es va convertir en l’epicentre de la gastronomia i la cultura acollint el Festival Vadefoodies, que enguany celebrava la seva novena edició. Una de les novetats més esperades d’aquesta novena edició era la gran final del I Concurs de Capipota de Catalunya, que amb un jurat compost per Marc Castells, Maria Nicolau, Jonathan Nuevo i Rosa Molinero, havien de decidir quins restaurants elaboraven aquest plat tan característic de la gastronomia d’esmorzar de forquilla.

El Restaurant Sant Josep de Bellver de Cerdanya es va endur el primer premi del concurs, seguit del restaurant Caprici d’Igualada, qui va quedar en segona posició. Ambdós restaurants han agraït a través de les seves xarxes el reconeixement per part del jurat i a tot el públic l’assistència.

Restaurant Sant Josep de Bellver
Restaurant Caprici d’Igualada
T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×