8 de febrer de 2025

Quatre restaurants de l’Anoia per fer una bona calçotada

© GabrielaNavarro via Gettyimages

La calçotada és un àpat comunitari que ha esdevingut la manera més tradicional de menjar els calçots, amb fortes connotacions de festa i trobada. Les calçotades se solen fer des de finals de la tardor fins al març o principis d’abril, segons la temporada. Amb La Veu de l’Anoia, descobreix quatre restaurants ideals per gaudir d’una bona calçotada a la nostra comarca.

El primer plat del menú típic de calçotada són els calçots, servits en teules per mantenir-ne la temperatura, amb la salsa típica que els acompanya, la salvitxada o bé el romesco. Després s’e sol’acostuma a menjar carn a la brasa amb torrades, acompanyada de vi negre o cava.

Bar-Restaurant Anfora, a Vilanova del Camí

Al restaurant Anfora de Vilanova del Camí podràs degustar un menú especial de calçotada mente dura la temporada. Reserva la teva taula trucant al 931468981.

Restaurant

Al restaurant , la temporada de calçots és sinònim de menú especial de calçotada. Fes la teva reserva, imprescindible, al 649249822.

Restaurant , a Igualada

Al restaurant , ubicat al barri del Rec d’Igualada, podràs trobar calçots en plena temporada de calçotades. Fes la teva reserva trucant al 938050163.

Restaurant , a Sant Martí de Tous

Al restaurant , situat al terme de Sant Martí de Tous, podràs trobar un menú especial de calçotada durant tota la temporada de calçots. Reserva la teva taula a través del 618194201.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada:

Et recomanem×