11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Òdena posa en marxa un servei de taxi gratuït per desplaçar-se al CAP de la Pobla de Claramunt
Ò

Publicitat

L’Ajuntament d’Òdena posa en marxa un servei de taxi gratuït per als odenencs i les odenenques que hagin d’anar al CAP de la Pobla de Claramunt, que, actualment, és el Centre d’Atenció Primària de referència. El servei està destinat a les persones majors de 65 anys que no tinguin un mitjà per desplaçar-se o a aquelles que estiguin en una situació de vulnerabilitat.

Per ser usuari o usuària d’aquest transport primer caldrà trucar al CAP poblatà (Tel. 938 086 500), que serà qui valorarà i autoritzarà el desplaçament, i trucarà a l’Ajuntament per donar el nom del o la pacient. Després s’haurà d’anar a l’ajuntament a buscar un val que se li haurà de lliurar al taxista. Aquest nou servei és possible gràcies al conveni que ha signat l’Ajuntament amb el taxista del poble.

Nou emplaçament pel consultori
El consistori odenenc ja està treballant en l’adequació d’un nou espai pel consultori del nucli i adaptar-lo a les necessitats sanitàries actuals. Aquest estarà ubicat al Centre Fraternal.
La setmana passada responsables del CatSalut ja es van trobar amb l’alcaldessa, Maria Sayavera, amb qui van visitar el nou espai que podrà respondre a les mesures higiènic-sanitàries que la nova realitat ens imposa. Es preveu que pugui entrar en funcionament el mes de setembre.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies