Òdena celebra la Festa Major dels barris del Pla d’Òdena

3 de juliol de 2019

El passat cap de setmana Òdena celebrava la 32 edició de la Festa Major dels barris de Sant Pere, Pla de la Masia, Sant Ramon i Manyoses. Van ser tres dies farcits d’activitats per a totes les edats i tots els gustos que van gaudir els veïns i veïnes dels barris del Pla d’Òdena.

Així, la festa va començar divendres a dos quarts de nou de la nit amb el llançament del chupinazo i la traca d’inici de festa, a continuació hi va haver el sopar amb barbacoes perquè tots els assistents es cuinessin el seu menjar. I després del sopar es va gaudir d’una ballada de sevillanes, espectacle humorístic, actuació musical i discoteca mòbil.

Dissabte va començar la jornada a les deu del matí amb jocs infantils amb llits elàstics i piscina de boles i festa d’escuma. Al migdia hi va haver paella per a tothom i a continuació, jocs infantils d’aigua amb tobogan. A les cinc de la tarda, al camp de futbol va tenir lloc un triangular de futbol, a dos quarts de set al centre Cívic va seguir l’espectacle infantil i a dos quarts de dotze de la nit el gran ball veïnal de Festa Major.

Diumenge, amb un temps més favorable, va ser un dia llarg amb activitats des de dos quarts de nou del matí fins a la nit. Així, a primera hora va tenir lloc la bicicletada popular i en acabar hi va haver l’esmorzar popular i després l’actuació castellera dels Falcons de Vallbona d’Anoia, actuació de country, de taichí i de zumba. A les quatre de la tarda hi va haver més jocs infantils amb cotxes de pedals i a dos quarts de set de la tarda va començar el ball per als no tan joves al centre cívic. A les nou del vespre va tenir lloc el tradicional torneig de petanca i després el sopar a la pista. A les nou del vespre el correfoc i l’espectacle pirotècnic van posar el punt final a les festes d’enguany.

El president de l’Associació de Veïns La Coraza, Antonio Mora, feia una valoració molt favorable de la celebració i comentava que “tot i la fresca que va fer, els veïns i veïnes van sortir al carrer a participar de les seves festes, ningú es va quedar a casa i els nens són els que més van gaudir”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari