Un article de
Redacció
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
10 d'octubre de 2024

Nova victòria de l’Events CB Igualada a la tercera jornada de la Super Copa Femenina

Redacció

L’Events Club Bàsquet Igualada va aconseguir una treballada victòria per 63-67 en la tercera jornada de la lliga de Super Copa Femenina contra el Barça CBS.

L’Igualada va començar dominant el partit i es va posar per davant en els primers minuts, però el Barça CBS va reaccionar i va capgirar el marcador. Tot i això, la defensa del CBI va permetre mantenir l’equip dins del partit. Una bona actuació defensiva, especialment en el segon quart, va permetre a les igualadines arribar al descans amb avantatge 26-30.

Durant la segona meitat, malgrat les errades en atac i el desencert en els tirs, la pressió defensiva va ser la fortalesa que va permetre al CBI mantenir les distàncies i assegurar la victòria.

Amb aquesta victòria, el CBI es consolida com el segon millor atac de la categoria i se situa a la vuitena plaça de la classificació, empatat a punts amb 5 equips més, des del tercer al setè.

Alineacions, anotacions i parcials

Els parcials del partit van ser 16-15, 10-15 (26-30), 18-16 (44-46) i 19-21, reflectint una igualtat constant entre els dos equips.

Les jugadores del CBI van ser: Marta Blanco (3), Èlia Compte (3), Carlota Carner (4), Maria Enrich (5), Nuria Soler (7), Laura Vancells (10), Clàudia Brunet (12), Naia Puente (23), Laia Nieto (31) i Vinyet Ambrós (33).