L’Igualada HC Rigat torna amb victòria de l’aturada

21 de novembre de 2022

CE ARENYS DE MUNT 5
IGUALADA HC RIGAT 3

L’Igualada HC Rigat ha tornat a l’OK Llliga amb una victòria molt important a la pista de l’Arenys de Munt. Els arlequinats van jugar una gran segona meitat, amb un joc molt vistós. L’equip va saber marxar en el marcador i després va jugar amb paciència per aprofitar els espais que deixava la pressió alta dels locals.

La primera meitat va ser molt equilibrada, amb un lleuger domini dels locals que es van avançar molt d’hora, al minut 2, amb un gol de Joseph, sortint d’un bloc i encarant el porter. Van haver de passar 13 minuts perquè els “rigats” poguessin empatar amb una assistència de Bars que Riba va empalar de primeres al segon pal.

A falta de 6 minuts per la mitja part, va arriba un dels moments claus del partit. Riba podria haver marcat de FD però no ho va fer. Un minut i mig després sí que ho va fer l’Arenys, amb una altra FD executada amb tir directe de Puigverd.

Aquest moment clau va ser local. El segon (i més decisiu) va ser igualadí. Només començar la segona meitat Yeste va aconseguir l’empat. Un tir exterior de Bars que el porter va aturar i que Yeste en va caçar el rebot i va fer el 2 a 2.

Al minut 10, l’Igualada Rigat va acabar de donar la volta al marcador. Cervera va fer el seu primer gol del partit en una contra de 3. Yeste li va passar al segon pal i en Nil, arribant des del darrere, va fer el 2 a 3. Només 16 segons després l’Arenys podria haver recuperat l’empat amb una FD que Puigverd va fallar. I, en canvi, només 76 segons després Cervera va tornar a marcar amb un remat creuat al pal llarg.

A falta de 8 minuts Torrents va tornar a intervenir amb encert aturant una FD. Una acció que es va repetir a l’altra àrea amb un remat, també de FD, de Bars. El partit seguia condicionat per la pilota aturada. També de FD va arribar el 2 a 5 que acabava de sentenciar el marcador. El va transformar amb una acció marca de la casa Uri Llenas. A falta de 29 segons Puigverd va tornar a retallar distàncies fins al 3 a 5 definitiu. Ara els arlequinats hauran de fer bo aquest resultat el cap de setmana que ve, a casa, contra un altre dels ascendits aquesta temporada, el Sant Cugat.