L’Events CB Igualada perd el primer partit de la segona fase

21 de març de 2022

CB GRUP BARNA A 50
EVENTS CB IGUALADA 49

Primer partit de la segona fase de les igualadines a un camp ja conegut, contra el gran CB Grup Barna A.

Un inici de partit marcat pel parcial inicial de 7-0 de les locals, que posaven ja contra les cordes a les igualadines, tot i així, una ràpida reacció de les jugadores blaves retallava distàncies en el marcador. Un període dominat per les jugadores del CB Grup Barna A, que entraven molt ficades al partit i amb un gran encert. El primer parcial era de 19-9.

En el segon període, les jugadores de Sergi Alamillo seguien a remolc de les barcelonines, tot i que amb bones accions defensives i bon joc a nivell ofensiu, aconseguien entrar de ple al partit, arribant a tenir un bon encert amb l’anotació de dos triples, que les situava més a prop de les jugadores del CB Grup Barna A. El resultat del segon parcial era de 16-17, amb un marcador a la mitja part de 35-26.

En la represa del partit, els dos equips sortien freds després del descans, amb errors ofensius i defensius, però les igualadines seguien amb bon ritme i bon encert anotant novament dos triples, aguantant així la diferència en el marcador. El parcial era de 10-10, fent un resultat al lluminós de 45-36.

En l’últim període del partit, començava sense encert per part de cap dels dos equips, posant contra les cordes les igualadines que veien com el temps al marcador s’esgotava. A falta de tres minuts pel final del partit, el marcador era favorable a les jugadores d’Eloy Acedo per una diferència de 12 punts, va ser llavors quan les igualadines van deixar a les jugadores locals sense anotar i amb un final de partit trepidant, aconseguien posar-se a tan sols un punt de diferència. L’últim parcial va ser de 5-13.

El resultat final del partit va ser CB Grup Barna A 50 – Events CB Igualada SFA 49.

Destacar el debut de la jugadora de categoria cadet, Jana Claramunt.