12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Noelia Garcia Sánchez
Noelia Garcia Sánchez
Periodista i Comunicadora

La plataforma ‘Montbui per a una sanitat digna’ es manifesta davant del CAP
L

Publicitat

La plataforma montbuienca ‘Montbui per a una sanitat digna’ es va manifestar ahir, dimecres, 29 de novembre, a les portes del CAP de Santa Margarida de Montbui.

Des de fa mesos, la plataforma reclama el retorn del servei de pediatria i el d’urgències de cap de setmana i festius al CAP montbuienc, que arran de la pandèmia i la COVID.19 van deixar d’oferir-se al municipi.

Els integrants de la plataforma han anunciat que continuaran les seves protestes tots els dimecres de 17: 30 h a 18:30 h davant del CAP. El seu objectiu és clar i continuaran lluitant fins a aconseguir-ho. Per altra banda, dissabte passat, durant el mercat ambulant, la plataforma també va manifestar-se i va instal·lar una carpa informativa.

ajuntament de montbui
Foto: @ajmontbui

Una solució que no arriba

La situació del CAP montbuienc, no és nova. De fet, el passat mes de febrer, després d’una llarga lluita dels veïns i alguns polítics del municipi, la problemàtica va arribar fins a la Comissió de Salut al Parlament. En la trobada, el PSC va presentar una Proposta de Resolució que va ser aprovada per unanimitat.

La Proposta reclamava els serveis sanitaris que van desaparèixer del CAP: l’atenció de pediatres, les urgències de caps de setmana i festius i els serveis de ginecologia i traumatologia.

Fins al moment, però, moltes d’aquestes condicions no s’han complert, i el CAP de Montbui continua sense visites pediàtriques i sense oferir servir d’urgències en festius i caps de setmana.

Notícies relacionades:

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies