El Jesús Maria celebra l’arriaba del Rei Carnestoltes d’una menera molt especial
E

17 de març de 2017

La setmana del 20 de febrer ha estat una setmana molt especial a l’escola. El dilluns dia 20 va arribar el Rei Carnestoltes i tot un seguit d’ordres ens va manar: – dilluns… de personatge de conte alguna cosa portaràs; dimarts… un pentinat estrafalari al cap et faràs; dimecres… mig adormit, el pijama no t’has tret i a l’escola l’has portat; dijous… com t’agradi aniràs, ens sorprendràs; divendres… a les galtes, un 7 i un 5 et pintaràs i d’excursió aniràs. – Durant tota la setmana hem estat seguint les seves ordres al peu de la lletra.

El dijous a la tarda, tots junts a l’escola, vam celebrar el Carnaval realitzant la nostra rua particular al pati de l’escola, en què cada una de les diferents classes surt a desfilar per mostrar les seves fantàstiques disfresses i guarniments que amb tanta il·lusió han elaborat per l’ocasió. El tema per la disfressa d’enguany, com no podia ser d’altra manera, ha estat el 75è aniversari de l’escola.

El divendres, tot i que de bon matí el dia es presentava plujós, a mig matí els ruixats van escampar i d’excursió a Masia Aubareda vàrem poder anar. Allà vam gaudir d’una jornada lúdica amb els companys i companyes de tota l’escola envoltats de natura.

I finalment, el plat fort de la setmana. El dissabte dia 25, l’Associació de Mares i Pares de l’escola ha impulsat i organitzat una comparsa formada per més de 170 persones pertanyents a la comunitat del Col·legi Jesús-Maria, per tal de desfilar a la Rua de Carnaval d’Igualada. Aquesta és la primera vegada que l’escola participa a la Rua commemorant així el seu 75è aniversari. La disfressa, la carrossa, la cançó i el ball amb el lema “75 anys galopant”, ha estat elaborat gràcies a la dedicació i col·laboració de cada un dels participants en la comparsa. Ha estat una actuació molt lluïda, alegre i divertida.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta