La igualadina Laia Garcia, campiona d’Espanya amb la selecció catalana de futbol platja

1 d'agost de 2017

La jove portera igualadina del Cerdanyola Juvenil s’ha proclamat campiona d’Espanya de futbol platja en el Campionat Nacional de seleccions autonòmiques disputat aquest cap de setmana a San Pedro del Pinatar, Múrcia. La selecció catalana va guanyar en una emocionant final, per 3 a 4, davant de la selecció de Canàries, havent-se enfrontat prèviament a la fase de grups amb les seleccions de Melilla, Extremadura i Múrcia. La semifinal la van disputar contra la selecció de les Illes Balears, a qui van eliminar per 3 a 4 a la pròrroga.

A més de guanyar el campionat, la portera Laia Garcia va ser escollida millor jugadora del torneig.

La majoria de jugadores de la selecció catalana, inclosa Laia Garcia, venien d’un mes de juliol molt intens, ja que sota la disciplina del Roses Platja, van guanyar el Campionat de Catalunya de Clubs de futbol platja, disputat a Vilanova i la Geltrú el passat 8 i 9 de juliol, i van quedar sots campiones d’Espanya en el Campionat Nacional de Lliga de futbol platja disputat del 21 al 23 de juliol a Cadis.