Igualada acull la VII Mostra de films premiats en Festivals de Cinema Turístic
I

14 de febrer de 2023

Avui dimarts 14 de febrer l’Ateneu Igualadí acull una vegada més la VII edició de la Mostra de films premiats en Festivals de Cinema Turístic. L’acte començarà a les 20:00 h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta edició es podran veure una vintena de films que han estat guanyadors de diversos premis durant el 2022. Les pel·lícules, d’una durada de 2 o 3 minuts, s’emetran en versió original i totes tenen com a dinàmica central el turisme i la promoció d’espais culturals.

Entre les pel·lícules que es projectaran, destaca la presència de “L’abraçada d’Igualada”, produïda per Igualada Turisme. El film mostra els encants de la ciutat i de la comarca de l’Anoia amb l’objectiu d’atraure visitants.

L’acte ha estat organitzat per l’Associació d’Igualada per la Unesco, qui vol agradi la tasca a Terres de Tortosa, el Comitè Internacional de Festival de Cinema de Turisme, l’Ajuntament d’Igualada, FerFrans Viatges i l’Ateneu Igualadí per fer possible l’esdeveniment. L’acte serà conduït per la periodista de La Veu de l’Anoia, Noelia García.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?